Get Adobe Flash player

26.06.2022 

Акули ніколи не стоять на місці, кожного дня вони долають сотні миль у пошуках їжі. Зуби акул не мають коріння і тому вони зазвичай випадають кожні декілька днів. Якіх розмірів найбільша та найменша акула? Ці та не тільки цікаві факти про океанського хижака дізналися діти під час недільного майстер-класу в дитячій бібліотеці.

Зважаючи на повітряну тривогу, працювали в укритті. Цього дня учасники створювали з паперу акулу з рухливими щелепами. Не дивлячись на те, що це один з найбільших хижаків, акули в малечі вийшли доволі симпатичні.

ФОТО