Get Adobe Flash player

24.01.2023

Під час війни та й після такої жаданої перемоги діти будуть потребувати особливої турботи та уваги. Через невеликий життєвий досвід дитині загрожує більше фізичних небезпек у вигляді воєнних жахливих «сюрпризів»: мін, розтяжок тощо, залишених злочинцями в оселях, парках, лісах та просто на вулицях. Але існують можливості мінімізувати ризики та вберегти фізичне та психічне здоров’я маленьких українців.

З огляду на актуальну проблему сьогодення, в центральній міській бібліотеці для дітей відбулася зустріч з провідним інструктором відділу запобігання надзвичайних ситуацій Олександрійського РУ ДСНС Печеним А. Чергове засідання Батьківського клубу було присвячене темі: «Як уберегти дитину від мін та вибухівки». Спершу гість наголосив, що правила мінної безпеки важливо запам’ятати батькам, адже вони несуть відповідальність не тільки за власну безпеку, а й безпеку своїх дітей. Потім надав поради та рекомендації, які слід чітко та неухильно виконувати. Ці прості вказівки допоможуть вберегти життя та здоров’я кожному в цих складних умовах.

Захід організовано у рамках проєкту «Батьківський клуб», який реалізує благодійний фонд «Безпечне майбутнє» у співпраці з UNICEF.

Приєднуйтеся до Батьківського клубу, тут завжди цікаво, корисно і душевно! Чекаємо на вас щовівторка о 16:00 за адресою: проспект Соборний, 102, Центральна міська бібліотека для дітей.

ФОТО