Get Adobe Flash player

04.04.2023

Сучасні технології стали невід'ємною частиною життя у багатьох сферах діяльності. Вміння працювати з цими технологіями є дуже важливим для молодих людей, адже наразі перед молоддю широко відкриваються зручні та доступні можливості для навчання та саморозвитку. Потрібно лише вміти правильно їх використовувати.

В рамках реалізації проєкту «З любов’ю до дітей, з Перемогою в серці» волонтери не тільки втілюють свої ініціативи, а й постійно навчаються. Основна команда проєкту запросила юнаків та дівчат до центральної міської бібліотеки для дітей на цикл практичних занять, щоб ознайомити їх з найважливішими програмами, які використовують у своїй роботі бібліотекарі. Перше заняття було на тему: «Використання можливостей Microsoft Office Excel для створення та статистичної обробки бази даних бібліотечного фонду».

Знання та навички цього програмного забезпечення можуть допомогти молодим людям знайти роботу, бути більш ефективними та продуктивними на робочому місці. Саме Microsoft Excel використовується наразі у сучасних офісах для проведення розрахунків, аналізу даних, прогнозування, складання графіків, таблиць і діаграм. Тренерка уміло поєднала теоретичний блок з практичною частиною. Такий підхід дозволив краще засвоїти матеріал і зрозуміти, як його застосувати на практиці.

Ця публікація була створена в межах програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Її зміст є відповідальністю учасників програми та не обов'язково відображає позицію ЮНІСЕФ.

ФОТО