Get Adobe Flash player

07.05.2023 

Ангел — символ світла, доброго та духовного. За давніми уявленнями, кожна людина від народження одержує від Бога свого ангела-хранителя, який піклується про них в найтяжчі часи, дарує надію на порятунок та перемогу добра. Тож, бібліотекарі центральної міської бібліотеки для дітей запропонували усім бажаючим приєднатися до майстер-класу «Мій оберіг» та виготовити брошки у вигляді ангеликів-захисників.

Дітлахи з великою радістю взялися за створення власного оберегу з вірою у те, що він обов’язково допоможе їм уникнути неприємностей, захиститися від зла та ворогів. Ця оригінальна прикраса-оберіг вразила усіх своєю простотою у виготовленні, і в той же час ніжністю і красою. Тож, задоволені результатом діти ділились один з одним своїми враженнями та фотографувались на згадку.

Захід організовано в рамках діяльності «Батьківського клубу» та реалізації проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Благодійнийним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

ФОТО