Get Adobe Flash player

23.05.2023

Мобільний телефон став для людей дуже зручним та корисним аксесуаром, особливо для батьків і дітей, які можуть бути завжди на зв’язку. Річ потрібна та водночас небезпечна, бо діти є особливою групою ризику. Адже мають мало досвіду та багато довіри до світу.

Тож, щоб юним українцям не потрапити в пастку чергове засідання Батьківського клубу було присвячено заняттю з медіаграмотності «Телефонні шахраї. Як уберегти інформаційне поле дитини». Під час довірливої бесіди тренерка Аліна Касьянова розповіла присутнім про найпопулярніші види шахрайств у смартфоні, навчила як запобігти аферам та як правильно діяти в таких ситуаціях. В цей час, коли дорослі говорили про важливі теми, дітлахи чудово проводили своє дозвілля в дитячій зоні: розмальовували хатинку-конструктор та емоційно розвантажувалися в сухому басейні.

Захід організовано в рамках діяльності «Батьківського клубу» та реалізації проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Благодійнийним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

Приєднуйтеся до Батьківського клубу, тут завжди дуже цікаво, корисно і душевно!

Чекаємо на вас щовівторка о 15:00 за адресою: проспект Соборний, 102, центральна міська бібліотека для дітей.

ФОТО